Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 23 september 2018    Evangelie van 2018-09-23
(Heilige Linus)
begintijd14:00 uur
eindtijd20:00 uur
 titelJong Bisdom Den Bosch - Refresh
beschrijving

Nieuw schooljaar, nieuw JbdB-jaar. Bij de Refresh-activiteit zien we elkaar weer na de vakantie, en luiden we het nieuwe jaar in met een prachtig samenzijn.

Dit jaar zijn we te gast in de St. Jorisparochie in Eindhoven. Hier komen we samen om bij te kletsen, de stad te leren kennen, te eten en te bezinnen. De programmaonderdelen zullen de komende weken via dit event worden gepresenteerd. Het belooft een geweldige dag te worden, die je niet wilt missen!

Aanmelden gaat via het aanmeldformulier (goo.gl/forms/iCUyFxCQ7BXaLbWz1) , waar je ook allergieën of dieetwensen kunt doorgeven. We vragen een eigen bijdrage van € 2,50 per persoon (te betalen op locatie). Vergeet niet om geïnteresseerden in je omgeving ook uit te nodigen!

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.jongbisdomdenbosch.nl
facebook.com/jongbisdomdenbosch
twitter.com/jongbisdomdenbosch

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint Joriskerk, Sint Jorislaan 51
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl