Vandaag is donderdag 25 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 25 augustus 2018    Evangelie van 2018-08-25
begintijd10:30 uur
 titelR.k. Singles Stadwandeling
beschrijving

Beste R.-k. singles, er wordt een R.-k. single stadswandeling gehouden in Utrecht. Deze dag is er om elkaar te ontmoeten en gezellig samen te zijn. Het gaat om deze Stadswandeling:

www.wandelzoekpagina.nl/groene_wissels/toon.php?nummer=15153

Deze stadswandeling is 14 km. Om 10.30 uur verzamelen aan de centrum zijde van Utrecht CS bij de OV poortjes. Van 11.00 - 11.40 uur Rozenhoedje bidden in de Kapel bij de Zusters Augustinessen. Om 12.00 uur de H. Mis ook aldaar. Rond 13.15 uur beginnen met de stadswandeling.

Ik verwacht rond 17.30 uur terug te zijn bij Utrecht Centraal Station na de stadwandeling. Ik zou graag voor wie wil daarna bij Mr Jack’s Griek/Italiaan restaurant gaan eten in Utrecht. Deze ligt op loopafstand van Utrecht Centraal Station. Hiervoor is het belangrijk dat ik minimaal een week van te voren, indien mogelijk al eerder, omdat reserveren noodzakelijk is, hoor wie er graag mee uit eten wil gaan. Neem a.u.b. genoeg los geld mee om de rekening onderling te kunnen verdelen, ieder naar hetgeen hij of zij besteed heeft. Dit is ook handig als we onderweg tijdens de wandeling ergens wat gaan drinken.

Als je mee wilt wandelen en je bij mij opgeeft stuur ik je per mail mijn mobiele telefoon nummer. Je kunt je bij mij, Paul opgeven als je mee wilt wandelen per e-mail.

info

paul.raves@gmail.com

locatie
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl