Vandaag is dinsdag 18 december  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 30 maart 2019    Evangelie van 2019-03-30
begintijd13:00 uur
eindtijd16:45 uur
 titelWonder van het Leven
beschrijving

Op zaterdagmiddag 30 maart 2019 wordt in Utrecht weer een Wonder van het leven dag gehouden. Een ontdekkingsreis langs Gods plan voor kinderen (groep 6/7/8), tieners (middelbare school) én hun ouders rondom relaties en seksualiteit. In meerdere rondes kunt u kiezen voor verschillende voordrachten, op maat voor elke leeftijdsgroep.

Voor de kinderen (groep 6/7/8 vd basisschool) is er een voordracht die gegeven zal worden door Dirk Materne van Pro Vita (www.provita.be). De voordracht gaat over relationele en seksuele opvoeding in het plan van God: lichamelijke veranderingen in de puberteit, de juiste woorden, goede relaties, begin van nieuw leven en de ontwikkeling. Ouders zijn welkom om deze voordracht te volgen.

Voor de tieners is er een dynamische workshop die gegeven zal worden door Gerard van Houwelingen en Maureen Altorf, beiden werkzaam voor No Apologies (www.noapologies.eu). De workshop gaat over seksualiteit, weerbaarheid, het plan van God, werking van het brein en de realiteit waarin tieners nu leven. Een deel van het programma zal voor de jongens en meisjes gescheiden zijn.

Er zal een boekentafel van Samuel Advies aanwezig zijn. Neemt u cash geld mee. (www.samueladvies.nl)

Details

  • Doelgroep: kinderen vanaf groep 6 van de basisschool, tieners en hun ouders.
  • Tijd: 13.00 uur tot 16.45 uur
  • Kosten: € 5 pp (max. € 15 per gezin)
  • Aanmelden via: wondervanhetleven@gmail.com

info

wondervanhetleven@gmail.com

Pro Vita
015 / 42 29 14
wondervanhetleven@gmail.com
www.wondervanhetleven.be

locatieThomas à Kempis Leerhuis, Broerestraat 12
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl