Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Muziek
muziek
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 6 oktober 2018    Evangelie van 2018-10-06
begintijd10:30 uur
eindtijd15:45 uur
 titelKerkmuziekdag - Marialiederen en Sanctus
beschrijving

Op zaterdag 6 oktober 2018 zal in Emmeloord in de H. Michaëlkerk door de SGGL (Diocesane commissie Sint Gregorius in het Bisdom Groningen-Leeuwarden, voorheen NSGV) een muzikale bijeenkomst georganiseerd worden rondom Marialiederen (de liefde gaf haar vele namen en mede daardoor ook vele liederen) en het Sanctus (onderdeel van de Vaste Gezangen tijdens een Eucharistieviering). Niet te moeilijk, niet te hoog, wél mooi!

We nodigen u van harte uit om met uw koor, of met een aantal koorleden, of solo, naar Emmeloord te komen en met elkaar mooie nieuwe liederen en koorwerken te leren en met elkaar te zingen. Dit alles onder leiding van kerkmusicus Mark Heerink, die deze dag samen met Cecilia Bekema, Anton Lukassen, Ulbe Tjallingii, Boudien Janssen en Pastoor Peter van der Weide zal gaan verzorgen. Ook dirigenten en organisten heten we uiteraard welkom op onze workshopdag.

De dag begint om 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur), eindtijd rond 15.45 uur. U wordt verzocht zelf uw lunch mee te nemen; u krijgt koffie en thee. Wel vragen we om een vrijwillige bijdrage om de onkosten van deze dag enigszins binnen de perken te houden. Weest welkom!!!

U kunt zich tot 1 oktober 2018 opgeven bij Lisette Winter van het Bisdom Groningen-Leeuwarden ( l.winter@bisdomgl.nl ).

info

Anton Lukassen
aaluka@home.nl

Boudien Janssen
pbjanssen@hetnet.nl

www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatie
plaatsEmmeloord (Flevoland)
postcode83
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl