Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 27 oktober 2018    Evangelie van 2018-10-27
begintijd10:30 uur
eindtijd13:00 uur
 titelHuwelijk en huwelijksvoorbereiding
beschrijving

Op zaterdag 27 oktober vindt een bijeenkomst plaats van de Diocesane Werkgroep Huwelijk en Gezin en moderatoren, priesters en huwelijksvoorbereiders in het bisdom Rotterdam. Tijdens deze ontmoeting wordt gesproken over onder meer activiteiten die de werkgroep heeft ondernomen, wat er leeft in de parochies en een drempelverlagend aanbod aan (aanstaande) echtparen.

In juni 2016 vond in Nootdorp de eerste bijeenkomst plaats van de Diocesane Werkgroep Huwelijk en Gezin. Tijdens die bijeenkomst benadrukte Mgr. Van den Hende hoe belangrijk het is dat parochies katholieke echtparen daadwerkelijk steunen in hun huwelijk, niet alleen waar het gaat om een goede voorbereiding op de viering van de huwelijkssluiting, maar ook gaandeweg het huwelijk.

De bijeenkomst op 27 oktober begint om 10.30 uur en wordt om 13.00 uur afgesloten na een gezamenlijke lunch. De locatie is het Parochiehuis van de R.K. parochie H. Bartholomeus, Veenweg 36 te Nootdorp.

Aanmelden kan tot uiterlijk 19 oktober.

info

Silvia de Haan
(010) 281 51 74
s.d.haan@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieParochiehuis, R.K. parochie H. Bartholomeus, Veenweg 36
plaatsNootdorp (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl