Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 27 april t/m vrijdag 3 mei 2019    Evangelie van 2019-04-27
(Koningsdag)
begintijd14:00 uur
 titelCelebrate Festival - In His Presence
beschrijving

Vakantieconferentie Celebrate is een heel grote activiteit van de Katholieke Charismatische Vernieuwing. Gemiddeld zevenhonderd mensen van alle leeftijden komen in vakantieconferentie Celebrate een week lang samen om het geloof te vieren en vakantie te houden.

In 2019 wordt Celebrate gevierd van 27 april t/m 3 mei.
Waarom op de website van Celebrate 26 april als aanvangsdatum staat, is ons een raadsel! Het begint met een Eucharistieviering op zaterdagmiddag 27 april om 14.00 uur.

Iedere dag beginnen we met een eucharistieviering, gevolgd door lofprijzing en een inspirerende lezing door een van de sprekers. Er is alle tijd en ruimte om hiervan te genieten, de kinderen en jongeren zitten ondertussen in hun eigen programma.

Iedere middag is er keus uit een serie verdiepende, creatieve en ontspannende workshops voor jong en oud. Maak in de workshops kennis met een grote verscheidenheid aan initiatieven, stichtingen en organisaties die je blijvend kunnen inspireren.

In de avond is er naast een korte inleiding tijd voor lofprijzing, aanbidding en gebedstijd. Na het programma is er tijd voor ontmoeting in het cafe in de Huiskamer.

info

(0492) 55 46 44
dienstencentrum@kcv-net.nl
celebratefestival.nl

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieHet Beloofde Land, Bosweg 17
plaatsVoorthuizen (Gelderland)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl