Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie gebed
gebed
wanneervrijdag 29 t/m zaterdag 30 maart 2019    Evangelie van 2019-03-29
begintijd21:00 uur
eindtijd10:00 uur
 titel24 uur voor de Heer - Groenlo
beschrijving

Het eucharistisch centrum van de Sint Paulusparochie (Groenlo e.o.) doet mee aan de pauselijke gebedsactie ‘24 Uur voor de Heer’. De H. Calixtusbasiliek aan de Kerkwal in Groenlo is hiervoor toegankelijk van vrijdag 29 maart 21.00 uur tot zaterdag 30 maart wanneer de afsluitende eucharistieviering om 9.00 uur wordt opgedragen.

Tijdens de openstelling is er eucharistische aanbidding en gelegenheid tot het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening. De twaalfurige gebedsactie wordt mogelijk gemaakt door gelovigen uit de parochie en regio die in tweetallen hebben toegezegd te willen komen voor de aanbidding van het Allerheiligste. De gebedsactie begint met het bidden van de dagsluiting-completen en wordt gevolgd door enkele momenten van gezamenlijk gebed, schriftlezing en korte overdenking.

Belangstellenden kunnen zich melden via het parochiesecretariaat tel. 0544 – 464663 of secretariaat@stpaulusparochie.nl

De H. Calixtusbasiliek herbergt de Heilige Deur die in het Heilige Jaar van de Barmhartigheid 2015-2016 door Mgr. Hoogenboom geopend en gesloten.
Boven deze ingang staat een tekst uit psalm 130: De Heer is steeds barmhartig, zijn genade onbeperkt.

info

(0544) 46 46 63
secretariaat@stpaulusparochie.nl
www.stpaulusparochie.nl

locatieH. Calixtusbasiliek, Kerkwal
plaatsGroenlo (Gelderland)
postcode71
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl