categorieontmoeting
wanneerdonderdag 25 t/m zondag 28 mei 2017
beginttijd14:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelMariapoli: ontmoetingsdagen voor jong en oud
beschrijving

Van donderdag 25 t/m zondag 28 mei 2017 houdt Focolare haar Mariapoli-dagen in Nieuwkuijk: vier dagen van ontspannen samenzijn met bezinning en uitwisseling, sport en spel, workshops, gebed en feest. Alles in een sfeer van grote verbondenheid.

Levenskunst - Wat maakt ons leven waardevol?
Wat maakt ons leven waardevol? Wat is geluk? Hoe ga je met lijden om? Wat maakt een leven geslaagd en bestaat een geslaagd leven eigenlijk wel? Is ons leven maakbaar? We nodigen je graag uit om rond deze vragen met elkaar in gesprek te gaan. Door middel van workshops, rondetafelgesprekken en lezingen willen we het thema ‘levenskunst’ vanuit verschillende perspectieven benaderen.

De ‘spiritualiteit van gemeenschap’ van Focolare biedt hiervoor een rijk en veelzijdig vertrekpunt. Van daaruit kijken we verder. Welke schatten schuilen er in oude en moderne christelijke spiritualiteiten? Wat zeggen de psychologie en de fillosofie? Wat vinden we in andere geloofs- en levensovertuigingen? Hoe maken we ‘levenskunst’ waar in gezin en relatie, in de economie en in de maatschappij?

Naast verdiepende activiteiten is er natuurlijk ook alle ruimte voor ontspanning, sport en muziek. Er zijn gezellige avondprogramma’s en er is natuurlijk de bonte avond met open podium. Ook is er ruimte en aandacht voor gebed en vieringen.
De Mariapoli is een ontmoeting voor iedereen van elke leeftijd. Voor kinderen en voor tieners t/m 17 jaar zijn er aparte programma’s. We nodigen je van harte uit om kennissen en vrienden mee te nemen!

Van donderdag 25 vanaf 14.00 uur – zondag 28 mei 16.00 uur.

Locatie: het prachtig gelegen terrein Mariënkroon te Nieuwkuijk, nabij ‘s-Hertogenbosch.

info

www.focolare.nl

locatieOntmoetingscentrum Mariƫnkroon, Abdijlaan 8
plaatsNieuwkuijk (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl