categoriepolitiek
wanneerzaterdag 21 januari 2017
beginttijd10:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelOpen Dag Tweede Kamer - ChristenUnie
beschrijving

Op zaterdag 21 januari houdt de ChristenUnie een Open Dag in de Tweede Kamer. De Open Dag is dit jaar een campagne-editie, die helemaal in het teken staat van de komende Tweede Kamerverkiezingen.

U kunt in gesprek met Kamerleden, meedoen met een vragenuur in de grote zaal, workshops over campagnevoeren volgen of een College Tour bijwonen. In de middag geven we het startschot voor de campagne.

U kunt zich nu al opgeven voor de Open Dag, campagne-editie, via de volgende link: www.christenunie.nl/opendag. Voor studenten, tieners en kinderen is er een apart programma, dat u ontvangt na inschrijving. Speciaal voor docenten is er een apart programma, daarvoor opgeven kan via: www.christenunie.nl/opendagonderwijs. De dag duurt van 10.30 uur tot 15.30 uur. Vol is vol!

info

www.christenunie.nl/opendag
www.christenunie.nl/opendagonderwijs

locatie
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl