categorieontmoeting
wanneerzaterdag 21 januari 2017
beginttijd10:30 uur
 titelInfobijeenkomst Lourdesbedevaarten
beschrijving

De Lourdesgroep Bisdom Haarlem-Amsterdam begeleidt al ruim 20 jaar bedevaartreizen naar Lourdes die aangeboden worden door het Huis van de Pelgrim, voorheen Limburgse Bede­vaarten die landelijk al 90 jaar bede­vaarten naar Lourdes organiseert, dus ook voor pelgrims uit het bisdom.

Deze Lourdesgroep bestaat uit vrijwilligers die voor de pelgrims uiteen lopende hand- en spandiensten verrichten tijdens de reis en tijdens het verblijf in Lourdes. De reis is voor jong en oud, ziek en gezond en een combinatie van ouder met zoon of dochter kan heel bijzonder zijn. Bij iedere bedevaart zijn Nederlandse artsen en verpleegkundigen aanwezig en bijna alle voorkomende zorg kan worden geregeld. 

Op zaterdag 21 januari 2017 om 10.30 uur is er weer een infor­ma­tie­bijeen­komst over de Lourdes-bedevaarts­reizen in 2017. U bent van harte welkom in de Vleugel links naast de Pastoor van Ars­kerk aan het Prinses Beatrixplein 6 in Haarlem. Met een film en een pre­sen­tatie worden beelden getoond van de Lourdesbedevaart en infor­matie gegeven over de bus- en vlieg­reizen.

De reizen die in 2017 worden ondersteund zijn de busreis van 17 t/m 25 mei, de vliegreis van 19 t/m 24 mei en de vliegreis van 2 t/m 7 september. Indien U bij het CZ verzekerd en een medische achtergrond heeft, zijn er kortingsmogelijkheden die in samenwerking met CZ bepaald kunnen worden.

info

Diaken Philip Weijers
(06) 53 88 76 41

Joke Hoekman
(06) 42 34 77 29 

www.lourdesgroepbisdomhaarlemamsterdam.nl

locatieVleugel links naast de Pastoor van ArsĀ­kerk, Prinses Beatrixplein 6
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl