categoriefestiviteit
wanneerzaterdag 21 januari 2017
 titelRecordpoging klokken luiden Kerkbalans
beschrijving

De jaarlijkse Actie Kerkbalans gaat in 2017 op zaterdag 21 januari oorverdovend van start met een poging het record klokluiden te verbreken. Daarvoor zijn in de Domkerk van Utrecht honderden kinderen uitgenodigd die onder leiding van Ernst en Bobbie (van t.v.-programma Ernst, Bobbie en de rest) allemaal een klokje laten klinken.

Het record staat momenteel op 230 kinderen die tien minuten lang een klokje laten luiden, Kerkbalans zet in op 300 kinderen die dit onder leiding van Bobbie en Ernst verbeteren. De kerken achter Kerkbalans willen met de recordpoging en het inluiden van de jaarlijkse actie in kerken door het hele land aandacht vragen voor deze grootste fondsenwervende campagne van Nederland. Met de actie Kerkbalans vragen de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestante Kerk in Nederland en de Oud-Katholieke kerk gezamenlijk een bijdrage van hun leden, die bedoeld is voor de lokale kerken.

info

www.kerkbalans.nl

locatieDomkerk, Achter de Dom 1
plaatsUtrecht (Utrecht)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl