categorielezing
wanneerwoensdag 8 maart 2017
beginttijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelEffectenbeurs, graadmeter van de economie
beschrijving

‘Vrouwen IJsbrekers’

IJsbrekers zijn altijd mensen die het verschil maken. 
Zij hebben niet gewacht bijzondere gebeurtenissen om aan te grijpen. Het is in hun dagelijks leven waar ze zich gewoon hebben ingezet om het verschil te maken, elke dag en continu.

#Visie #Inzet #Passie #Doorzetten zijn hun keywords en niet minder belangrijk: geen ontmoediging bij moeilijkheden.

Studentenhuis Aenstal organiseert een cyclus lezingen waar een aantal van deze inspirators hun kennis en ervaring met ons willen delen. Een kans. Wees erbij en maak het verschil op deze avond en daarna!

“Effectenbeurs, graadmeter van de economie”

Het ontstaan van de #beurs, wat vindt hierbij plaats en - niet onbelangrijk – hoe is dit van invloed op investeringen. Je staat er misschien niet zo vaak bij stil, maar voor grote bedrijven is de effectenbeurs een belangrijke bron van #financiering en aan de andere kant: voor de belegger is er ook winst te behalen.

Dit onderwerp raakt ons allemaal maar we staan er meestal niet zo bij stil. Het thema is boeiend en zorgt zeker na afloop voor een levendige discussie. Het belooft een interessante avond te worden met ruimte voor vragen.

Annemiek van Dijk heeft sinds 15 jaar een financieel adviesbureau. Daarvoor heeft zij ruim 20 jaar in het bankwezen (in Nederland en ook buiten de grens) gewerkt. Ze is directeur van Private Banking geweest en ook op de zakelijke markt is zij actief bezig geweest.

Schrijf je nu gemakkelijk in vóór zondag 5 maart 2017 via het online formulier.

Let op! Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Snel wezen dus!

info

docs.google.com/forms/d/17H3XIiwefpE1y2o609W9ZWlLdTbAqPfNag2Dd_AGbvU/edit

locatieStudentenhuis Aenstal, Jan Luijkenstraat 41
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl