categorieontmoeting
wanneerzaterdag 27 mei 2017
beginttijd12:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelVrouwe van Alle Volkeren gebedsdag
beschrijving

Zaterdag 27 mei 2017 wordt een nationale gebedsdag gehouden ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren, met rozenkransgebed, aanbidding, zang, ontmoeting en bijzondere sprekers als:

Dr. Shafiq Abouzayd
Hij draagt zorg voor de gelovigen van de Melkitische Grieks-Katholieke Kerk in het Verenigd Koninkrijk, en is wetenschappelijk onderzoeker aan de Faculteit voor Oosterse Studies van de Universiteit van Oxford. Hij zal spreken over “Maria in de Bijbel bij de kerkvaders”.

Dr. Robert Fastiggi
Professor systematische theologie aan het Sacred Heart Seminary te Detroit in de Verenigde Staten van Amerika. Hij zal met ons enige theologische overwegingen over Maria als Medeverlosseres delen. Ook zal hij vertellen over het werk van
de “International Marian Association” die zich inzet voor de erkenning van de rol van Maria in de Kerk en in onze Verlossing.

De H. Eucharistie zal gevierd worden door Mgr. dr. J.M. Punt.
Priesters worden uitgenodigd te concelebreren.

Programma
12.00 uur - aanvang met rozenkransgebed en H. Eucharistieviering
17.30 uur - afsluiting

info

www.devrouwevanallevolkeren.nl/gebedsdag-in-de-rai-27-mei-2017

locatieRAI, Europaplein 2, Forum Centre, Entrance E
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl