categorieontmoeting
wanneervrijdag 21 april 2017
 titelTeens Get Together
beschrijving

Dit voorjaar is er voor de tweede keer een ‘Teens Get Together’. Hiervoor zijn alle tieners van 12 t/m 18 jaar van over het hele bisdom uitgenodigd. We gaan met elkaar op bezoek bij één van de tiener- of jongeren­groepen in ons bisdom. Vrijdag 21 april zijn we te gast bij tiener­groep ‘Kan ’t FF’ in Hilversum.

Elkaar ontmoeten
Ben je bij de tienerdag in februari geweest, eerder al op het tienerkamp vorig jaar zomer, of misschien al langer geleden met ons mee geweest op bedevaart? Het is hoog tijd om elkaar weer eens te ontmoeten. Ken je ons nog niet zo goed en wil je graag jonge mensen ontmoeten die zich ook afvragen wat ze met hun leven of het geloof moeten? Kom dan ook gezellig langs. Het wordt het leuke en actieve avond.

Programma
Je bent welkom vanaf 19.28 uur. We heten iedereen eerst van harte welkom. Daarna wordt er gestart met een actief Rock Solid programma waarbij we een bepaald thema oppakken. Het wordt een gezellige, actieve avond! Een leuk moment om elkaar weer eens terug te zien. Aan het einde van de avond maken we tijd om nog even lekker te chillen en bij te praten.

Aanmelden
Je kunt je via de website aanmelden. Meld je aan vóór woensdag 19 april. Dan heeft Kan ’t FF genoeg tijd om alles goed voor te bereiden. Je hoeft voor deze avond niks te betalen.

Details

datum: vrijdag 21 april 2017
aanvang: 19.28 uur
locatie: Schaapskooi naast de St. Vitus­kerk
adres: Emmastraat 5, Hilversum
einde: 22.12 uur
kosten: -

Tips voor de ouders
Er is voldoende ruimte om te parkeren voor en rondom de St. Vitus­kerk.

info

www.jongekerk.nl/index.php?cID=740

locatieDe Schaapskooi. Emmastraat 3
plaatsHilversum (Noord-Holland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl