categoriebezinning
wanneervrijdag 14 april 2017
beginttijd13:00 uur
 titelKruisweg op de Elterberg (D)
beschrijving

Ook dit jaar wordt door de Sint Willibrordusparochie vanuit Spijk (~20 km ten oosten van Nijmegen, aan de Duitse grens) de traditie voortgezet om op Goede Vrijdag samen onderweg te gaan en om 15.00 uur de Kruisweg te bidden op de Elterberg.

Goede Vrijdag is een dag die zich leent voor bezinning, voor stilte en voor gebed. Op de Elterberg is in het bos een sober vorm gegeven Kruisweg. Iedereen die wil en kan, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze Kruisweg. Ook kunt u deelnemen aan de meditatieve wandeling naar Hoch-Elten (D).

We vertrekken om 13.00 uur vanuit de kerk in Spijk. We lopen samen en hebben afwisselend een gesprek en een meditatief moment om ons voor te bereiden op het lijdensverhaal.

Om 14.45 uur zijn we bij de kerk in Hoch-Elten waar iedereen kan aansluiten voor de Kruisweg. Daarna lopen we terug naar de kerk in Spijk. We nuttigen daar een sobere maaltijd en sluiten af met een gebed in de kerk.

Wie wil deelnemen aan de wandeling en aan de sobere maaltijd, kan zich vóór 11 april opgeven bij het Centraal Pastoraal Secretariaat (telefoonnummer: 0316-523468 en e-mailadres: secretariaat@rkliemers.nl ). Wilt u alleen deelnemen aan de Kruisweg, dan bent u om 14.45 uur welkom bij de kerk in Hoch-Elten.

Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom!

info

(0316) 52 34 68
secretariaat@rkliemers.nl
www.sint-willibrordusparochie.nl/?p=6253

locatieKerk, Kerkstraat 32
plaatsSpijk
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl