categorieontmoeting
wanneerzondag 9 april 2017
beginttijd11:30 uur
eindtijd18:00 uur
 titelWereldjongerendag Bisdom Roermond
beschrijving

Ieder jaar vieren honderden, ja zelfs duizenden jongeren gezamenlijk op 1 plek of in hun eigen bisdom de Eucharistie. Afgelopen jaar is een groep vanuit ons bisdom naar Polen geweest. Dit jaar vieren we de WJD in eigen land op Palmzondag 9 april. Ook dit jaar hopen we weer met veel jongeren samen te kunnen vieren waar we samen naar op weg zijn. De verrijzenis van Jezus. Paus Franciscus heeft ons dit jaar het thema “Grote dingen heeft de Machtige met mij gedaan. Heilig is zijn naam.” (Lc.1,49) gegeven. Samen met Maria gaan we deze dag op pad. Hoe gaaf zou het zijn om deze dag met een groot aantal jongeren te mogen doorbrengen en zo te weten dat je niet alleen staat in je geloof. Twijfel dus niet langer en geef je snel op. Neem vooral ook je vrienden mee. Hoe meer mensen, hoe groter het feestje.

Er zijn diverse instapmomenten waar je je kunt aansluiten. In verband met de lunch en het lekkers tijdens de middag vragen wij je om aan te geven wanneer je aanwezig zult zijn. Wil je ook nog voor het avondeten blijven? Super gezellig! We vragen dan wel een kleine bijdragen van € 7,50 per persoon voor deze maaltijd. Laat dit echter geen reden zijn om niet te kunnen blijven. Geef het dan wel even aan!

Het programma start om 11.30 uur met de H. Mis en de dag duurt tot 18.00 uur. Voor de lunch om 13.30 uur wordt gezorgd.

Instapmomenten:

  • 11.30 uur - gezamenlijk de H. Mis vieren
  • 13.30 uur - aansluiten voor de lunch
  • 14.30 uur - Verdieping door Mgr. de Jong

Je bent zeker niet verplicht de hele dag te blijven. Geef wel even aan of je nog voor de warme maaltijd blijft na de vespers of niet.

De hele dag vindt plaats in de Heilig Hartkerk en bijbehorend zaaltje gelegen aan de Mgr. Driessenstraat 2 te Roermond.

info

m.rademaker@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl

locatieH. Hartkerk, Mgr. Driessenstraat 2
plaatsRoermond (Limburg)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl