categorieliturgie
wanneerzondag 23 april 2017
beginttijd15:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelGoddelijke Barmhartigheid Breda
beschrijving

In het Jubeljaar 2000 riep paus Johannes Paulus II de zondag na Pasen uit tot Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid. De Poolse paus stierf in 2005 op de vooravond van deze feestdag. Jezus woorden tot Zr. Faustina: “Mijn dochter, laat iedereen weten dat ik een en al liefde en barmhartigheid ben. Eenieder, die met vertrouwen tot mij komt, ontvangt mijn genade zo overvloedig, dat hij ze niet bevatten kan en hij zal ze ook naar andere mensen laten stromen. Vereert de Goddelijke Barmhartigheid en stelt in haar een onbegrensd vertrouwen”.

Pastoor Lars Peetam, Pater Bertus van Schaik s.c.j. en pater Emmanuel (Chemin Neuf) nodigen u uit voor deze bijzondere viering. Om 15.00 uur H. Mis, met aansluitend Aanbidding van het Allerheiligst Sacrament en biechtgelegenheid.

Van harte welkom!

info

André Kruijver
(076) 56 11 565
a.kruijver@casema.nl

locatieMariakerk, Marialaan 1
plaatsBreda (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl