categoriebedevaart
wanneerzondag 7 mei 2017
beginttijd15:00 uur
 titelBloesembedevaart voor gezinnen
beschrijving

Op zondagmiddag 7 mei a.s. vindt in het bekende Mariabedevaartsoord Onze Lieve Vrouw van Renkum de jaarlijkse Bloesembedevaart plaats. Deze bedevaart richt zich op ouders en schoolgaande kinderen. Kinderen die dit jaar hun Eerste Communie doen worden speciaal uitgenodigd.

Om 15.00 uur begint een korte gebedsdienst in de kerk met zang door een kinderkoor. Daarna volgt een processie door het Rosarium Mariae, eindigend in de kerk. Voor kinderen is er na afloop een kleine traktatie. Iedereen wordt uitgenodigd een bloesemtak of bloem voor Maria mee te nemen.

Foto
De bloesembedevaart te Renkum, Van oudsher heel bekend! Vooral vanuit de betuwe kwamen de pelgrims met bruidjes in processie naar OLV van Renkum. Zie foto: met het pondje op weg naar Maria van Renkum in de jaren 20!

info

www.mariavanrenkum.nl

locatieParochiekerk OLV ten Hemelopneming, Dorpsstraat 1
plaatsRenkum (Gelderland)
doelgroepGezin Gezin

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl