categorieliturgie
wanneerzondag 7 mei 2017
beginttijd18:30 uur
 titelVormselviering met Mgr. Van Burgsteden
beschrijving

Komende zaterdag 6 mei komt bisschop Van Burgsteden (Bisdom Haarlem-Amsterdam) naar onze regio om in een speciale regionale viering 21 tieners het Heilig Vormsel toe te dienen. Deze viering begint om 18.30 uur en vindt plaats in de Sint Johannes de Doperkerk. In de viering wordt de bisschop vergezeld door pater Peelen en kapelaan Pawel Banaszak. Het Jongerenkoor Joko Stede Broec verzorgd de muzikale ondersteuning.

De tieners zijn afkomstig uit Enkhuizen (Xaverius), Bovenkarspel (Sint Martinus Parochie Bovenkarspel), Grootebroek (Johannes De Doper Grootebroek) en Lutjebroek (Parochie Nicolaas Lutjebroek) en zij hebben zich o.a. voorbereid in het klooster te Heiloo (Onze Lieve Vrouw ter Nood) bij de Blauwe Maria zusters en diverse andere werkavonden. Het vormsel is de afronding en herbevestiging van de doop om tot een volwassen gelovige te worden.

info

www.facebook.com/RKJohdeDoper

locatieSint Johannes de Doperkerk, Zesstedenweg 158
plaatsGrootebroek (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl