categoriegebed
wanneerzondag 7 mei 2017
beginttijd15:00 uur
 titelGebedskring Roepingen
beschrijving

Roepingen tot het priesterschap, diaconaat en het religieuze leven zijn vruchten van het gebed. “Vraagt daarom de Heer van de oogst arbeiders te sturen om te oogsten” (Lucas 10, 2). Met deze woorden roept Jezus op om te bidden voor roepingen.

Het programma van de gebedskring roepingen op Roepingenzondag 7 mei staat in het teken van het diaconaat. Tijdens de bijeenkomst, die plaatsvindt op Bovendonk in Hoeven, worden de volgende vragen beantwoord: Wat is een diaken en wat doet hij? Wat is het verschil tussen een permanent diaken en een transeunt diaken? Hoe word je diaken? Er wordt een inleiding gegeven en een van de diakenstudenten zal een getuigenis afleggen. Ook is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma
15.00 uur - Ontvangst met koffie/thee in de Hofzaal
15.30 uur - Inleiding over het diaconaat / vragen
16.15 uur - Getuigenis van een student, aansluitend koffie/thee
17.00 uur - Vespers, aansluitend aanbidding van het Allerheiligst Sacrament

info

www.bisdombreda.nl

locatieConferentiecentrum Bovendonk, Hofstraat 8
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl