categorieontmoeting
wanneerwoensdag 17 mei 2017
beginttijd19:00 uur
 titelBeheer agrarisch onroerend goed
beschrijving

Een zorgvuldig beheer van agrarisch onroerend goed vereist de nodige aandacht, tijd, maar ook deskundigheid. Voor de besturen van parochies en Parochiële Caritasinstellingen die agrarisch onroerend goed in bezit hebben, organiseert het bisdom daarom op woensdag 17 mei een voorlichtingsbijeenkomst in Den Haag.

Tijdens deze bijeenkomst wordt door medewerkers van Rentmeesterkantoor Overwater nader ingegaan op de belangrijkste aspecten van het beheren van agrarisch onroerend goed en op recente ontwikkelingen op dat gebied.

De bijeenkomst begint om 19.00 uur en wordt, bij voldoende belangstelling, voorafgegaan door een gezamenlijke maaltijd. De uitnodiging voor deze bijeenkomst wordt tijdig verzonden.

Besturen van parochies en Parochiële Caritasinstellingen die agrarisch onroerend goed in bezit hebben, kunnen zich aanmelden.

17 mei
19.00 uur
Bisdombureau, Koningin Emmaplein 3, Rotterdam

info

www.bisdomrotterdam.nl/activiteiten/bisdom-rotterdam-activiteiten/beheer-agrarisch-onroerend-goed-2017

locatieBisdombureau, Koningin Emmaplein 3
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl