categorieontmoeting
wanneerdinsdag 23 mei 2017
beginttijd09:30 uur
 titelOntmoetingsdag Biddende Moeders
beschrijving

Het initiatief Biddende Moeders / Mothers Prayers houdt vandaag een ontmoetingsdag in Roermond. De dag is bedoeld voor alle moeders, oma’s en vrouwen met een hart voor kinderen, die meer over het initiatief van Biddende Moeders willen weten.

Het initiatief bestaat in meer dan 120 landen. In Limburg zijn 37 groepen actief. Zij komen (twee)wekelijks bijeen om voor hun (klein)kinderen en andere intenties te bidden.

De dag wordt georganiseerd in samenwerking met het bisodmmelijk Centrum voor Huwelijk en Gezin en Biddende Moeders Nederland en vindt vanaf 9.30 uur plaats in de bisdomgebouwen te Roermond. Op het programma staat een kennismaking met de Biddende Moeders, een gebedsmoment, lunch, een inleiding en een afsluitende eucharistieviering.

Aanmelden kan via wiesmom@kuriakon.nl

info

wiesmom@kuriakon.nl

locatieBisdomgebouwen, Swalmerstraat 100
plaatsRoermond (Limburg)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl