categoriefestiviteit
wanneerzaterdag 16 september 2017
beginttijd11:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelVrijmarkt OLV ter Nood
beschrijving

Op zaterdag 16 september zal er een Vrijmarkt worden gehouden op het Onze Lieve Vrouw Ter Nood in Heiloo. Zoals u wellicht weet is het Heiligdom, naast de verkoop van kaarsen in de kapellen, het winkeltje in het Oesdom en het verhuren van het Gastenhuis/Julianaklooster, volledig afhankelijk van
giften om het financieel rond te krijgen.

Doel van de Vrijmarkt:
Er wordt een Vrijmarkt georganiseerd, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Heiligdom. Aangezien er meer gezinsdagen en vieringen plaatsvinden, willen wij voor de kinderen een leuk speeltuintje realiseren, zodat zij zich kunnen vermaken.

Programma
Vanaf 9.30 uur kunt u terecht om uw bruikbare spullen in of buiten het Oesdom uit te stallen. Er worden zowel binnen als buiten tafels ter beschikking gesteld. Deze tafels kunnen echter niet van te voren gereserveerd worden. Het kan dus zijn dat er geen tafel meer beschikbaar is. U kunt ook zelf een tafel of kleed meenemen. Kinderen mogen ook hun spullen te koop aanbieden. Het is de bedoeling dat u na afloop alles wat niet verkocht is weer meeneemt.

Mocht u met de auto komen en uw spullen willen uitladen bij het Oesdom, dan kunt u vanaf 9.30 uur het terrein van het Heiligdom oprijden. Als u de auto uitgeladen heeft vragen wij u om uw auto te parkeren op het parkeerterrein tegenover het Heiligdom.

De Vrijmarkt zal geopend zijn voor bezoekers tussen 11.00 en 16.30 uur.

Het wordt een feestelijk dag en wij hopen dat er veel verkopers en kopers komen! Ook is een goochelaar uitgenodigd, die hier en daar voor verwondering zorgt. Het winkeltje in het Oesdom is geopend. U kunt daar o.a. soep, een broodje en versnaperingen kopen.

Vrijwilligers, muzikanten en sponsors
Om deze dag tot een mooi succes te maken, zoeken wij vrijwilligers voor de organisatie van deze Vrijmarkt. Uw hulp, hoe klein dan ook… is zeer welkom.
Ook vragen wij of er muzikanten zijn om deze feestelijke dag op te luisteren. Mocht u of uw bedrijf het Heiligdom willen sponsoren, dan horen wij dit graag.

info

(072) 888 43 99
(06) 455 28 515 (20.00 - 21.30 uur)

www.olvternood.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl