categorieontmoeting
wanneerdonderdag 8 juni 2017
beginttijd19:00 uur
eindtijd23:00 uur
 titelLaat jouw stem horen
beschrijving

In oktober 2018 organiseert de katholieke kerk een synode (‘bisschoppenvergadering’) in Rome over ‘Jongeren, geloof en het onderscheiden de roeping!’ Ter voorbereiding daarop vraagt Paus Franciscus JOUW mening, ervaringen en gedachten over de Kerk.

Dit is de reden dat wij op 8 juni een ontmoeting organiseren waarin je ons kan laten weten wat de kansen en bedreigingen zijn voor jongeren in deze tijd, wat jij daarbij van de kerk verwacht, welke tips je voor ons hebt en op welk gebied de kerk voor jouw een rol kan spelen of juist niet.

Gesprek
We komen bij elkaar om in gesprek te gaan over kerk van gister, vandaag en morgen. Alle jongeren tussen de 16 en 30 jaar (kerkelijk, niet kerkelijk én alles ertussenin) zijn daarvoor van harte uitgenodigd en mogen hun stem laten horen aan de kerk, laten weten wat ze belangrijk vinden in hun leven en wat ze van de kerk verwachten of vragen. De avond zal bestaan uit verschillende (inter)actieve werkvormen waarmee we gezamenlijk een aantal thema’s behandelen. Mgr. Hendriks, is aanwezig om naar jullie te luisteren en met je in gesprek te gaan!

Programma
19.00 uur - Inloop
19.20 uur - Start programma
21.45 uur - Afsluiting en napraten met een borrel (voor wie wil)

Locatie: Plebanie, Leidsevaart 146, Haarlem

info

m.jansen@bisdomhaarlem-amsterdam.nl
www.jongekerk.nl

locatiePlebanie, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl