categorieontmoeting
wanneerzaterdag 17 juni 2017
beginttijd10:00 uur
 titelInfo-ochtend Theologisch Instituut Rolduc
beschrijving

Wie interesse heeft in theologie en filosofie kan daarvoor terecht bij het Theologisch Instituut Rolduc (TIR) in Kerkrade. Hier wordt een weekendopleiding aangeboden voor iedereen die geïnteresseerd is in theologie en pastoraat. Op zaterdag 17 juni wordt er een kennismakingsprogramma aangeboden vanaf 10.00 uur.

Het Theologisch Instituut is gevestigd in Abdij Rolduc en staat open voor alle geïnteresseerden. Wie het TIR heeft afgerond, kan eventueel een baan zoeken als pastoraal werker of geestelijk verzorger in bijvoorbeeld de gezondheidszorg. De opleiding leidt ook mensen met een onderwijsbevoegdheid op, die zich willen specialiseren in hat vak godsdienst/levensbeschouwing. Ook staat de opleiding open voor alle belangstellenden die uit interesse cursussen in katholieke theologie willen volgen. Dit is tevens de opleiding tot permanentdiaken.

info

Rector Lambert Hendriks
(045) 54 66 810
rector@rolduc.nl

Studieprefect, diaken Ton Batens
(06) 15 85 80 42
diaken.batens@gmail.com

www.rolduc.nl

locatieGrootseminarie Rolduc, Heyendallaan 82
plaatsKerkrade (Limburg)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl