categorieliturgie
wanneerzaterdag 10 juni 2017
beginttijd17:00 uur
 titelAntoniusviering in de kerkzaal
beschrijving

Sint-Antonius van Padua is de patroonheilige van onze Sint-Antonius­geloofs­gemeenschap. Zijn naamdag [13 juni] wordt dit jaar, ook al is zijn kerk gesloten, alweer voor de 23e keer groots gevierd. Voor het eerst vindt dit gebeuren plaats in de kerkzaal van Antoniushuis ‘De Vinder’. Dit jaar gebeurt dat met een eucharistieviering op zaterdag 10 juni 2017 om 17.00 uur.

In deze viering worden de Antoniusbroodjes gezegend en uitgedeeld. Voorganger in deze viering is pastoor H. Akkermans. Zanggroep ORTUS luistert de eucharistieviering op met hun gezang. Het koor staat onder de bezielende leiding van Tosca van Zundert.

Er is maar één plaats in Oosterhout waar de Antoniusbroodjes te krijgen zijn: in de Sint-Antonius van Padua. Er is maar één manier om er aan te komen: in de eucharistieviering van zaterdag 10 juni a.s. die begint om 17.00 uur. Honderden Antoniusbroodjes vinden zo jaarlijks hun heilzame weg naar alle uithoeken van Oosterhout want Antoniusbroodjes zijn bestemd om “door te geven” aan mensen waarvan wij vinden dat ze die nodig hebben; die best een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit in navolging van Antonius. Want wie doorgeeft wordt rijker, wie vasthoudt verliest.

U bent van harte welkom in de kerkzaal van de Sint-Antonius en vergeet na afloop van de viering niet om een Antoniusbroodje voor iemand mee te nemen.

info

Secretariaat Antoniushuis De Vinder
(0162) 470 954
info@st-antoniusoosterhout.nl
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatieAntoniushuis De Vinder
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl