categorieontmoeting
wanneervrijdag 25 augustus 2017
beginttijd15:00 uur
 titelStartbijeenkomst Fatimabedevaart
beschrijving

Op vrijdag 25 augustus is de start­bijeen­komst voor de bedevaart naar het jubilerende Fatima van Bisdom Haarlem-Amsterdam. Deze bijeenkomst is om 15.00 uur in de (boven-) parochiezaal van de parochie H. Jozef, Veldbloemenweg 2 in Zaandam.

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de H. Maagd Maria aan drie herderskindertjes verscheen. Van 11 t/m 16 september gaat het bisdom naar het jubilerende Fatima. Ook onze bisschop, Mgr. Jos Punt, is met ons in Fatima en verheugt zich – net als de andere pelgrims – op mooie bedevaartsdagen.

Er is voor snelle beslissers nog (beperkt) plaats om mee te gaan op deze unieke reis. Het gaat echter uitsluitend om twee­persoonskamers. Mocht u – met een partner, vriend of vriendin – alsnog met ons meewillen, dan kan dit nog. Neem dan vóór 31 augustus contact op.

info

Mw. Dea Broersen
06 - 25 02 14 17
bedevaart@bisdomhaarlem-amsterdam.nl

Joke van den Kerkhof (VNB-reis­organisatie)
073 - 6818111
joke.vandenkerkhof@vnb.nl

www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/fatima

locatieParochiezaal, Veldbloemenweg 2
plaatsZaandam (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl