categorieontmoeting
wanneervrijdag 15 t/m zondag 17 september 2017
beginttijd19:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelZomerweekend Bisdom Roermond
beschrijving

Van vrijdag 15 t/m zondag 17 september 2017 houdt Bisdom Roermond een ‘Zomerweekend’ in Sittard.

“Want God had de wereld zo lief dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.”

God wil zich alleen maar geven, Hij houdt niks voor zichzelf, Hij geeft zich helemaal. Geven, weggeven, vrijgevigheid is een uiting van lief-de en een kenmerk van Gods karakter. Als je op God wil lijken, zal het nodig zijn om te ler-en geven. In onze maatschappij leren we juist het tegenovergestelde, nemen in plaats van geven. Hoe kan geven ons leven verrijken?

Allereerst door te beseffen dat geven de meest krachtige uitdrukking van Gods liefde is! In de sacramenten wordt Zijn genade aan je geschonken, het verandert je! God heeft zich aan ons gegeven, durven wij ons ook aan Hem te geven? Hiertoe zijn vele manieren. Kunnen wij onze eigen verlangens opgeven en onze toekomst in Gods handen leggen? Door ons aan Hem te geven zal Hij ons verder brengen dan we ooit zouden kunnen dromen.

Tijdens dit weekend willen we door diaconie, inleidingen, gebed en spel samen leren om niet alleen te ontvangen maar ook te geven, aan elkaar en aan God. Open jij je hart voor Gods liefde en wil je leren geven, meld je dan nu aan!

Datum en tijd
15-16-17 september 2017
Aankomst: 15 september, tussen 19.30 uur & 20.00 uur
Start programma: 20.00 uur
Vertrek: 17 september 16.00 uur

Locatie
Bezinningshuis Regina Carmeli
Kollenberg 2, 6132 AL Sittard

Prijs: € 50,-

Leeftijd: 18-30 jaar

Aanmelding vóór 8 september

info

Myriam Rademaker
Secretariaat Jeugd en Jongeren
m.rademaker@bisdom-roermond.nl
(0475) 38 68 92

Jongerenplatform Bisdom Roermond
info@jong-bisdomroermond.nl
(06) 10 98 52 17

www.bisdom-roermond.nl

locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl