categoriebedevaart
wanneerwoensdag 16 t/m zaterdag 26 mei 2018
 titel11-Daagse bedevaart naar Medjugorje
beschrijving

Stichting Mariale Bedevaarten naar Medjugorje organiseert een 11-daagse bedevaart per touringcar naar medjugorje van woensdag 16 mei t/m zaterdag 26 mei 2018.

Voorlopig programma

1e dag: Om 9.45 uur vertrek vanuit Best, H. Mis in Heroldsbach (Duitsland), daarna naar Hotel Post te Denkendorf in Duitsland voor diner en overnachting.

2e dag: Om 7.00 uur vertrek naar Hotel Tabor te Sevana in Slovenië voor diner en overnachting. Onderweg H. Mis in Brezje (=bedevaartsplaats in Slovenië).

3e dag: Om 7.00 uur vertrek naar Medjugorje. In Tihaljina (Bosnié i Herzegovina) H. Mis (hier staat het beeld van Maria van Medjugorje).                        

’s Avonds aanbidding in Medjugorje (Bosnie i Herzegovina).

4e t/m 8e dag: Verblijf in Medjugorje in Hotel Milicevic, ongeveer 100 m. van de kerk, Sint Jacobus de Meerdere. U geniet hier vol pension. Op het programma staat o.a.: beklimming van de Verschijningsberg en de Kruisberg, bezoek aan een van de zieners, eventueel bezoek aan “Oase van Vrede” ,  bezoek aan de watervallen, bezoek aan Mostar, bezoek aan Surmanci  (Goddelijke Barmhartigheid), bezoek aan de vrouwengemeenschap van Zr. Elvira (ex-verslaafden), ’s morgens H. Mis in het Nederlands, ’s avonds deelname aan de viering van de parochie.

9e dag: Na de H. Mis in het Moederdorp, vertrek om 8.45 uur naar Hotel Tabor te Sevana in Slovenië voor diner en overnachting.

10e dag: Om 7.30 uur vertrek naar Hotel Post te Denkendorf in Duitsland voor diner en overnachting. Onderweg H. Mis in Mindelstetten (Heilige Anna Schäffer).

11e dag: Om 7.00 uur H. Mis in Denkendorf en 8.45 uur vertrek naar Nederland, waar wij om ongeveer 16.30 uur hopen aan te komen in Best, Noord-Brabant, Nederland.

Opstapplaats
Op de parkeerplaats achter het Centraal Station te Best (NB).

Prijs
De prijs voor 11 dagen bedraagt € 665,00 vol pension (exclusief reisverzekering).
Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag van € 125,00 (zeer beperkt, dus snelle actie is gewenst).

info

Stichting Mariale Bedevaarten naar Medjugorje
Pauline Verstegen
(06) 37 444 233
pauline.verstegen@online.nl

locatie
plaatsMedjugorje
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl