categoriefestiviteit
wanneerzondag 24 september 2017
beginttijd10:15 uur
eindtijd19:00 uur
 titelOpeningsfeest voor jongeren
beschrijving

Het jaarlijkse openingsfeest voor alle jongeren in het Aartsbisdom Utrecht vindt plaats op zondag 24 september in Hengelo (Ov). Jongerenwerker Mauricio Meneses schrijft in de uitnodiging: “Hopelijk heb je een fijne vakantie gehad en ben je met frisse energie begonnen aan je studie of werk. Wij nodigen iedereen van harte uit om aanwezig te zijn en elkaar te ontmoeten in momenten van gebed en in een feestelijke en informele sfeer.”

De jongeren zijn vanaf 10.15 uur welkom op de parkeerplaats achter de St. Lambertusbasiliek (Enschedesestraat 1, Hengelo) voor een kopje koffie of thee. Om 10.45 uur vertrekt de groep vervolgens naar de kermis, “daar start om 11.00 uur de Eucharistieviering in de tent van de botsauto’s. Dit maakt de ontmoeting extra feestelijk,” aldus diaken Mauricio Meneses.

Deze dag, die rond 19.00 uur eindigt, is er aandacht voor onderlinge ontmoeting, geloofsverdieping en gezelligheid. “In de middag is er een dans-workshop (want feest is feest) om het nieuwe jaar te starten. Aan het eind van de middag hebben wij een workshop over gebed en een aanbiddingsmoment.”

De kerk is op loopafstand gelegen van het centraal station van Hengelo (OV). In verband met de maaltijd en de voorbereiding worden deelnemers gevraagd zich op te geven tot 19 september door te mailen naar diaken Mauricio Meneses: J.Meneses@aartsbisdom.nl

Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 5,00 (graag contant meenemen).

Programma
10.15 uur: Inloop op de parkeerplaats achter de St. Lambertusbasiliek met koffie, thee en koekjes
11.00 uur: Eucharistieviering op de kermis in Hengelo
12.30 uur: Brunch in het parochiehuis. Er wordt gezorgd voor een broodje.
13.45 uur: Kennismaking met de nieuwe jongerenwerker
14.30 uur: Pauze
14.45 uur: Dans-workshop. In beweging komen en samen delen.
16.15 uur: Pauze
16.30 uur: Workshop over gebed
17.15 uur: Aanbidding
18.00 uur: Avondeten
19.00 uur: Einde openingsfeest

info

Diaken Mauricio Meneses
j.meneses@aartsbisdom.nl

locatieSint Lambertusbasiliek, Enschedesestraat 1
plaatsHengelo (Overijssel)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl