categorieontmoeting
wanneervrijdag 17 t/m zondag 19 november 2017
 titelMeeleefdagen Abdij Koningsoord
beschrijving

God heeft een plan met jou Meeleefdagen Abdij Koningsoord Denk je dat God jou misschien wel roept tot het religieuze leven, en wil je eens voelen wat het leven in het klooster met je doet?

In het weekend van 17 tot 19 november kun je vrijblijvend kennismaken met leven van de zusters Trappistinnen van Abdij Koningsoord in Arnhem. Je leeft mee met de zusters op het ritme van het getijdengebed, en we nemen ruim de tijd voor bezinning, het uitwisselen van ervaringen, onderscheiding en persoonlijk gesprek met de novicenmeesteres.

Voor wie: Vrouwen van 25 – 45 jaar die serieus gemotiveerd zijn om ons leven te ervaren.

Onze Lieve Vrouwe van Koningsoord is een Cisterciënzer monastieke gemeenschap. Het cisterciënzercharisma wordt herkend aan het heel eigen en delicaat evenwicht tussen drie pijlers: lezing, gebed en arbeid. De drie pijlers ritmeren de monastieke dag. Stilte en gebed vormen het hart van ons bestaan.

info

Zuster Pascale
(026) 44 64 886
novicenmeesteres@koningsoord.org
www.koningsoord.org

locatieAbdij Koningsoord, Johannahoeveweg 79
plaatsArnhem (Gelderland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl