categoriereis
wanneermaandag 15 januari 2018
 titel8-Daagse reis voor groepsbegeleiders Israël
beschrijving

VNB organiseert al een aantal jaren speciale reizen voor groepbegeleiders, die de intentie hebben om binnen afzienbare tijd met een groep naar Israel te reizen. Het Heilig Land heeft een mystieke sfeer en nergens is de Bijbelse sfeer zo tastbaar aanwezig dan hier.

Tijdens deze orientatatiereis trekt u in de voetsporen van Jezus door Israël. U komt o.a bij het Meer van Galilea waar Jezus zijn openbare leven begon en natuurlijk wordt Jeruzalem aangedaan. Natuurlijk bezoeken we de Dode Zee, waar u de mogelijkheid heeft om te drijven en komen we in de woestijn van Massada. Kortom een zeer bijzondere reis die je iedereen gunt.

Voorwaarden
VNB biedt ú of een kleine vertegenwoordiging uit uw parochie of groep de gelegenheid om, tegen een zeer geringe prijs, een oriëntatiereis naar een van de bovengenoemde bestemmingen te maken, waarbij u bovendien de reissom terug ontvangt, wanneer u uw groepsreis daadwerkelijk gaat uitvoeren.

info

www.vnb.nl/pelgrimsreizen/reis_boeking?reizID=1186

locatie
plaatsIsraël
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl