categoriemuziek
wanneerzaterdag 14 oktober 2017
beginttijd14:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelKISI Herfsttournee - Paulus
beschrijving

Komt dat zien!! Komende zaterdag zal om 14 uur zal de musical ”Paulus - Door God geroepen” opgevoerd worden in het KISI-Huis in Helmond.

Op creatieve en ontroerende wijze zijn de spannende avonturen van de wereldberoemde apostel, verpakt in deze veelkleurige musical. “Paulus – Door God geroepen”: vol enthousiasme, dynamische dansen, pakkende scènes en swingende liederen: een aanrader voor jong en oud. Van de musical zijn ook een CD en DVD beschikbaar.

KISI-God’s singing kids is een internationale zang- en musicalgroep, in 1993 gestart in Oostenrijk. Inmiddels hebben zij meerdere groepen in verscheidene landen binnen en buiten Europa. Naast musicals produceren zij ook CD’s en liedjesconcerten en verzorgen zij workshops en musicalweken- en weekenden. In Nederland zijn meerdere KISI groepen en KISI CLUBs actief in verschillende regio’s.

info

www.kisi.nl

locatieKISI-huis, Straakvense Bosdijk 96
plaatsHelmond (Noord-Brabant)
doelgroepGezin Gezin

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl