categorieliturgie
wanneerdonderdag 2 november 2017
beginttijd19:00 uur
 titelAllerzielenviering in de Antoniuskerkzaal
beschrijving

Met Allerzielen denken we aan onze dierbare overledenen. Daarom is op donderdag 2 november 2017 de kerkzaal in Antoniushuis ‘De Vinder’ van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur geopend om een kaarsje te komen opsteken voor uw dierbaren. Er is stemmige muziek en ruimte voor persoonlijk gebed. U kunt de hele dag gewoon binnenlopen. Om 19.00 uur is er in de kerkzaal een korte herdenkingsdienst voor de overledenen van onze Sint-Antonius.

Speciaal gedenken we dan de overledenen die vorig jaar vanuit onze Antoniuskerk zijn begraven of gecremeerd. De contactpersoon van de familie ontvangt hierover een brief van de Antoniuskern. Zij en de familie worden hierin uitgenodigd om aanwezig te zijn en om tijdens de dienst een kaars voor hun overledene aan de steken. Na afloop van de viering kunt u de kaars met naamkaartje meenemen naar huis.

De voorganger van de dienst is de heer J. Poppelaars. Zanggroep ORTUS o.l.v. Tosca van Zundert zorgt met hun zang voor de muzikale omlijsting. De kerkzaal is een half uur voor begintijd geopend.

info

Secretariaat Antoniushuis ‘De Vinder’
(0162) 470 954
info@st-antoniusooosterhout.nl
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatieAntoniuskerkzaal, Sint Vincentiusstraat 113a
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl