categorieliturgie
wanneerdonderdag 2 november 2017
beginttijd08:00 uur
 titelAllerzielenmis in bisschoppelijke grafkapel
beschrijving

Op het Oude Kerkhof in Roermond bevindt zich de grafkapel van verschillende overleden bisschoppen van Roermond. Elk jaar op 2 november - Allerzielen - vieren bisschop Frans Wiertz en hulpbisschop Everard de Jong in de kapel een eucharistieviering ter nagedachtenis aan alle overledenen in het algemeen en aan hun overleden voorgangers in het bijzonder.

Na afloop van de mis bezoeken de bisschoppen de grafkelder onder de kapel. Hoewel de bisschoppelijke grafkapel niet groot is, is deze heilige mis openbaar en zijn alle belangstellenden van harte welkom. Het Oude Kerkhof ligt vlakbij de Kapel In ’t Zand in Roermond. De eucharistieviering op Allerzielen - donderdag 2 november - is om 8.00 uur ’s morgens.

info

www.bisdom-roermond.nl

locatieGrafkapel, Oude Kerkhof
plaatsRoermond (Limburg)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl