categoriebedevaart
wanneerdonderdag 22 t/m zaterdag 24 maart 2018
beginttijd09:00 uur
 titelPelgrimstocht Vastenactie 2018
beschrijving

De Pelgrimstocht Vastenactie 2018 start op donderdag 22 maart. De deelnemers lopen op die dag van Bodegraven naar Noorden. Op vrijdag 23 maart gaat de tocht verder naar Woerden. Op zaterdag 24 maart lopen de deelnemers het laatste stuk naar Bodegraven. Elke dag wordt tussen de 21 en 25 kilometer gelopen.

De Pelgrimstocht is een bezinningstocht. Dit krijgt onder meer invulling via vijf korte bezinningsmomenten onderweg in een kerk of op een andere significante plek op de route.

De Pelgrimstocht is ook een sponsortocht. Deelnemers wordt gevraagd zich door familieleden, vrienden, kennissen, collega’s en parochianen te laten sponsoren voor het Vastenactieproject. In 2018 is dit het Households in Distress-programma in Mbala, Zambia.

De Pelgrimstocht Vastenactie 2018 wordt georganiseerd door MOV-groepen en pastorale beroepskrachten van de parochies Pax Christi, H. Clara en Sint Jan de Doper, het bisdom Rotterdam en Vastenactie.

info

www.vastenactie.nl/evenementen/pelgrimstocht2018

locatieBodegraven - Noorden - Woerden - Bodegraven
plaatsBodegraven (Zuid-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl