categoriecursus
wanneervanaf vrijdag 26 januari 2018
beginttijd19:15 uur
 titelBijbelcursus - Genesis tot Jezus
beschrijving

De Bijbelcursus Genesis tot Jezus van het Sint Paulus Instituut start vrijdagavond 26 januari in de Lucaskerk, Zuiderparkweg 301 te ’s-Hertogenbosch. Het belooft een spannende reis door de Bijbel te worden.

Hoevelen van u hebben geprobeerd de Bijbel van A tot Z door te lezen? En zonk de moed u in de schoenen aan het einde van het boek Exodus voordat u ergens halverwege Leviticus het bijltje erbij neergooide? U bent niet alleen. Veel goedwillende Bijbellezers zijn gestrand op de vele oudtestamentische details.

In deze cursus geven we u hét kompas dat u nodig hebt om van begin tot einde door de Bijbel te navigeren. Dit kompas kun je in één woord samenvatten: VERBOND. ‘Verbond’ is het antwoord op de vraag: waar gaat de Bijbel over? ‘Verbond’ legt uit waarom God de dingen die hij zegt en doet in de Schrift, doet en zegt. Als u het verbond begrijpt, valt al het andere op zijn plaats. De details die eens zo duister leken, beginnen logisch te worden.

Cursusdata

  • vrijdag 26 januari 2018
  • vrijdag 9 februari 2018
  • vrijdag 23 februari 2018
  • vrijdag 9 maart 2018
  • vrijdag 23 maart 2018
  • vrijdag 6 april 2018
  • vrijdag 20 april 2018

De koffie staat klaar vanaf 19.15 uur.

Plaats Lucaskerk, Zuiderparkweg 301, ‘s-Hertogenbosch
Kosten € 17.50, excl. portokosten, voor het werkboek dat u kunt bestellen via de webwinkel van het St Paulusinstituut: www.sintpaulusinstituut.nl (werkboek deelnemer) Aanmelden Corry Coppens, fam.coppens@home.nl , 073-5210763

Tot slot: ‘Genesis tot Jezus’ belooft een spannende reis door de Bijbel te worden. Van u als deelnemer wordt verwacht dat u uw ‘huiswerk’ doet en gedurende deze cursusweken zelf ook gaat lezen in de Bijbel.

info

Corry Coppens
(073) 52 10 763
fam.coppens@home.nl
www.sintpaulusinstituut.nl

locatieLucaskerk, Zuiderparkweg 301
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl