categoriecursus
wanneervanaf dinsdag 16 januari 2018
beginttijd19:30 uur
 titelBijbelcursus - Genesis tot Jezus
beschrijving

De Bijbelcursus Genesis tot Jezus van het Sint Paulus Instituut start vrijdagavond 26 januari in de Lucaskerk, Zuiderparkweg 301 te ’s-Hertogenbosch. Het belooft een spannende reis door de Bijbel te worden.

Hoevelen van u hebben geprobeerd de Bijbel van A tot Z door te lezen? En zonk de moed u in de schoenen aan het einde van het boek Exodus voordat u ergens halverwege Leviticus het bijltje erbij neergooide? U bent niet alleen. Veel goedwillende Bijbellezers zijn gestrand op de vele oudtestamentische details.

In deze cursus geven we u hét kompas dat u nodig hebt om van begin tot einde door de Bijbel te navigeren. Dit kompas kun je in één woord samenvatten: VERBOND. ‘Verbond’ is het antwoord op de vraag: waar gaat de Bijbel over? ‘Verbond’ legt uit waarom God de dingen die hij zegt en doet in de Schrift, doet en zegt. Als u het verbond begrijpt, valt al het andere op zijn plaats. De details die eens zo duister leken, beginnen logisch te worden.

Cursusdata

  • dinsdag 16 januari 2018
  • dinsdag 20 februari 2018
  • dinsdag 13 maart 2018
  • dinsdag 10 april 2018
  • dinsdag 8 mei 2018
  • dinsdag 12 juni 2018
  • dinsdag 10  juli 2018

Aanvang steeds om 19.30 uur

Gegeven door: pastor Ignas Tilma

Tot slot: ‘Genesis tot Jezus’ belooft een spannende reis door de Bijbel te worden. Van u als deelnemer wordt verwacht dat u uw ‘huiswerk’ doet en gedurende deze cursusweken zelf ook gaat lezen in de Bijbel.

info

pastor@rkwieringermeer.nl
www.sintpaulusinstituut.nl

locatieParochiezaal Christus Koning kerk, Prof. G. Molièrestraat 23
plaatsWieringerwerf
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl