categorieontmoeting
wanneerdonderdag 29 maart 2018
beginttijd18:00 uur
 titelPre-Passion Witte Donderdag Jongerenviering
beschrijving

Donderdag 29 maart is het Witte donderdag en begint het Paastridiuum met de Witte donderdagviering. Alle jongeren zijn uitgenodigd om voorafgaand aan ‘The Passion’ de Paasliturgie te beginnen met deze viering in de St. Urbanuskerk te Duivendrecht.

We zullen de eucharistieviering om 18.00 uur beginnen. De viering wordt begeleid door jongerenkoor Aloud en ondersteunende koorleden. Mgr. Hendriks zal de hoofdcelebrant zijn. Na de viering vertrekken we richting ‘The Passion’ die dit jaar plaatsvind in de Bijlmer op het ArenaPark. De viering eindigt vroeg genoeg om zo op tijd bij ‘The Passion’ aan te sluiten die om 20.30 uur begint.

Dinerpakket* tijdens het lopen
Vanaf de kerk is het 20 minuten lopen richting ‘The Passion’. Jongeren kunnen zich aanmelden voor de viering en het eten. We regelen dinerpakketten voor hen die zich aanmelden om me te nemen tijdens de wandeling. De pakketten zullen bestaan uit enkele belegde broodjes, snacks en wat drinken. De jongeren kunnen deze nuttigen tijdens de wandeling richting het Arenapark.

*Voor de pakketten vragen we een bijdrage van € 4. De rest van de viering en de kosten voor het avondeten worden door de parochie en jong bisdom Haarlem-Amsterdam gedragen.

Sint Urbanuskerk en bereikbaarheid
De St. Urbanus is uitstekend te bereiken via trein- en metrostation Duivendrecht. De kerk ligt direct naast het station in noordoostelijke richting. Neem de uitgang naar de Rijksstraatweg en je vind direct de kerk bij de uitgang van het station. Met de auto is de kerk ook goed bereikbaar. Uw auto kunt u parkeren in de straat. Rond de kerk is het betaald parkeren.

After Passion in Restaurant East Harbour
Na ‘The Passion’ sluiten we aan bij ‘The After Passion’ die wordt georganiseerd door een aantal christelijke kerken in de omgeving van het evenement. Alle jongeren zijn welkom in Resaturant East Harbour om gezellig na te borrelen.

Adres: Hoekenrode 4
Website: www.eastharbour.nl

info

info@jongbisdomhaarlem.nl
www.jongekerk.nl

locatieSt. Urbanuskerk, Rijksstraatweg 230
plaatsDuivendrecht (Noord-Holland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl