categoriegebed
wanneerzaterdag 10 t/m zondag 11 maart 2018
beginttijd17:15 uur
eindtijd17:15 uur
 titel24 uur voor de Heer - Brecht
beschrijving

Met onze abdijgemeenschap sluiten we ons graag aan bij de oproep van de paus “24 uur voor de Heer”. Om praktische redenen verschuiven we het echter een dag.

Wij beginnen op zaterdag 10 maart om 17.15 uur met de eerste vespers van de vierde zondag in de veertigdagentijd gevolgd door de aanbidding vanaf 18 uur. We eindigen zondag 11 maart met de vespers om 16 uur, gevolgd door een half uur gezamenlijke aanbidding met heel de abdijgemeenschap. Afsluiten doen we om 17 uur. Er zal doorlopend aanbidding zijn.

Tijdens de gebedsdiensten - completen 19.30 uur, nachtwake 4.30 uur, lauden 7.30 uur en de eucharistie 11 uur - onderbreken we de aanbidding. Dan wordt het Sacrament weggeplaatst.

Iedereen is van harte welkom. Wie ’s nachts wil komen meebidden, moet ons best vooraf verwittigen zodat je binnen kan in de abdijkerk. Een mailtje naar trapp.nazareth@telenet.be volstaat, je krijgt een bevestiging.

Als we ons bidden koppelen aan het initiatief aan dat van het Bisdom Antwerpen in de Kapucijnenkerk, gaat de gebedsketting 48 uur onafgebroken door.

info
locatieTrappistinnenabdij Brecht, Abdijlaan 9
plaatsBrecht (België)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl