categorieconferentie
wanneerdinsdag 13 maart
beginttijd15:00 uur
 titelBoekpresentatie bij Sant’ Egidio
beschrijving

Woensdag 13 maart 2018 is het vijf jaar geleden dat kardinaal Jorge Bergoglio tot paus werd gekozen. Bij die gelegenheid presenteert uitgeverij Adveniat in het huis van Sant’ Egidio te Amsterdam het boek ‘Het vijfde jaar paus Franciscus, zalig de armen’, geschreven door Christian van der Heijden. Hij nam ook de vorige versies van dit jaarboek (2 t/m 4) voor zijn rekening.

De presentatie begint om 15.00 uur in de Mozes en Aäronkerk, Waterlooplein 207 Amsterdam, het huis van Sant’ Egidio Nederland. Daarom zal Hilde Kieboom, voorzitster van Sant’ Egidio in Vlaanderen, een inleiding verzorgen. Zij heeft ook bij het jaarboek een voorwoord geschreven.

Dit boek staat in het teken van de armoede. Christian van der Heijden heeft alle gebeurtenissen en toespraken van paus Franciscus weer per maand geordend. Zo ontstaat een beeld van een jaar dat in het teken van de armen staat.

info

info@adveniat.nl
www.adveniat.nl

www.santegidio.nl

locatieMozes en Aäronkerk, Waterlooplein 207
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl