categoriefestiviteit
wanneerzaterdag 19 mei 2018
beginttijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelMisdienaars- en Kinderkorendag
beschrijving

Op zaterdag 19 mei 2018 zijn alle misdienaars en leden van kinderkoren uit Limburg welkom op een dag speciaal voor hun. In het kader van de zevenjaarlijkse Heiligdomsvaart, die enkele dagen later van start gaat, wordt deze dag in Maastricht gehouden.

De jaarlijkse Misdienaars- en kinderkorendag staat dan helemaal in het teken van de Heiligdomsvaart. Tijdens het programma wordt onder meer ingegaan op het thema ‘Doe goed en zie niet om’. Zo worden de deelnemers gevraagd om iets van speelgoed, schoolspullen of toiletartikelen mee te brengen voor de Stichting Kinderen van de Voedselbank.

De bedoeling is dat het een gezellige dag met leuke activiteiten voor kinderen en jongeren wordt. Het is een ontmoetingsdag en tegelijk een ‘dankjewel’ voor alle kinderen en jongeren die zich als misdienaar of lid van een kinderkoor voor de kerk inzetten. Kosten voor deelnemers € 9,50 en voor begeleiders € 4,50 (inclusief lunch).

Aannmelden per telefoon of e-mail.

info

Katja Tijssens
(06) 110 13 714
fam.tijssens@home.nl
www.bisdom-roermond.nl

locatieOnze-Lieve-Vrouwebasiliek, ingang via Stokstraat 46
plaatsMaastricht (Limburg)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl