categorieontmoeting
wanneerzaterdag 16 juni 2018
beginttijd10:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelNetwerkbijeenkomst Jongerenpastoraat
beschrijving

We nodigen je graag uit voor de nieuwe netwerkbijeenkomst op zaterdag 16 juni met het thema: ‘Gendercultuur en seksualiteit’.

Deze bijeenkomst is verplaatst van zaterdag 7 april naar zaterdag 16 juni 2018.

Thema: Gendercultuur en seksualiteit
De huidige gendercultuur en seksualiteit zijn thema’s waar jongeren veel mee te maken hebben. Hoe kunnen we deze thema’s vanuit ons geloof goed met tieners en jongeren bespreken. Via school, sociale media en vrienden komen ze er dagelijks mee in aanraking en moeten ze hun mening daarover vormen. Makkelijk is dat vaak niet. Daarom is het belangrijk dat wij als jongerenwerkers weten hoe hier mee om te gaan en weten waar we terecht kunnen als we daarbij hulp nodig hebben wanneer we jongeren ontmoeten die daarom vragen of het in de groep besproken graat worden.

Vraag aan de spreker!
Maureen Altorf van de organisatie No Apologies zal met ons verder ingaan op het thema en ons handvatten geven hoe hiermee om te gaan. Wanneer jullie vragen hebben over dit thema kun je haar die nu al stellen en zal zij die meenemen in haar uitwerking. Stel je vraag door ons een e-mail te sturen. Wij zullen de vragen aan haar overdragen!

Praktische informatie

datum: zaterdag 16 juni 2018
tijd: van 10.30 tot 14.00 uur
adres: Sint Urbanuskerk (pastorie), Rijksstraatweg 230, Duivendrecht
bereikbaarheid: Vrij parkeren voor de kerk of 5 min. Lopen vanaf treinstation Duivendrecht
opgeven: Vóór 7 juni via mjansen@bisdomhaarlem-amsterdam.nl

info

mjansen@bisdomhaarlem-amsterdam.nl

locatieSint Urbanuskerk (pastorie), Rijksstraatweg 230
plaatsDuivendrecht (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl