categorieconferentie
wanneerwoensdag 9 mei 2018
beginttijd17:45 uur
eindtijd22:00 uur
 titelEuropasymposium - Impuls Voor Verbinding
beschrijving

Op 9 mei 2018, Europadag, organiseren de Drie Utrechtse Kathedralen gezamenlijk een uitdagend Europasymposium getiteld: ‘Europa? Impuls Voor Verbinding!’

Als belangrijke maatschappelijke Utrechtse instellingen doen de Drie Kathedralen hiertoe gezamenlijk een aanzet teneinde de discussie over dit onderwerp te bevorderen, omdat de Europese Unie in beginsel als een vredesinitiatief is gestart en ondanks huidige tegenstelingen ook nu kiemen voor vrede en verbinding in zich draagt.

Op dit symposium zullen spreken Prof. Dr. E.M.H. (Ernst) Hirsch Ballin, president van het Asser Instituut en hoogleraar aan de Tilburg University en de UVA, tevens lid Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV), en Europarlementariër drs. P. (Peter) van Dalen, lid van de Fractie Europese Conservatieven en Hervormers in het Europees Parlement (ECR) en lid van ChristenUnie.

Aansluitend kan er rechtstreeks door de deelnemers aan het symposium met hen in debat worden gegaan. Wij nodigen u van harte uit om voorafgaand aan het symposium de Europadag Vesper bij te wonen in de Domkerk. De Vesper start om 18.00 uur en duurt tot 18.45 uur.

info

europadag.utrecht@gmail.com
facebook.com/EuropaMdM

locatieDomkerk (ingang Domplein) en Gertrudiskapel (ingang In de Driehoek)
plaatsUtrecht (Utrecht)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl