categorieontmoeting
wanneervrijdag 28 t/m zondag 30 september 2018
 titelMeeleefdagen Trappistinnen Abdij Koningsoord
beschrijving

Denk je dat God jou misschien wel roept tot het religieuze leven, en wil je eens voelen wat het klooster met je doet? Tijdens de meeleefdagen kun je kennismaken met ons leven. Je leeft met ons mee op het ritme van het getijdengebed, en we nemen ruim de tijd voor bezinning, onderscheiding, het uitwisselen van ervaringen en persoonlijk gesprek met een zuster.

Voor wie: Vrouwen van 25 – 45 jaar die serieus gemotiveerd zijn om ons leven te ervaren. Onze Lieve Vrouw van Koningsoord is een Cisterciënzer monastieke gemeenschap. Het cisterciënzercharisma wordt herkend aan het heel eigen en delicaat evenwicht tussen drie pijlers: lezing, gebed en arbeid. De drie pijlers ritmeren de monastieke dag. Stilte en gebed vormen het hart van ons bestaan.

info

Zr. Pascale
(026) 44 64 886
novicenmeesteres@koningsoord.org
www.koningsoord.org

locatieTrappistinnen, Abdij Koningsoord, Johannahoeveweg 79
plaatsArnhem (Gelderland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl