categoriefestiviteit
wanneerzaterdag 16 juni 2018
beginttijd17:00 uur
 titelAntoniusfeest met Antoniusbroodjes
beschrijving

Op zaterdag 16 juni 2018 wordt de naamdag [13 juni] van patroonheilige Antonius van Padua weer groots gevierd in de Sint Antoniusparochie te Oosterhout.

Dit gebeurt alweer voor de 24e keer. Voor de tweede keer vindt deze gebeurtenis plaats in de kerkzaal van Antoniushuis ‘De Vinder’, Sint-Vincentiusstraat 113 A te Oosterhout. De viering van Woord en Gebed begint om 17.00 uur. Diaken Stefan Lange gaat voor in deze viering en zegent de Antoniusbroodjes. Het Gemengd Antoniuskoor draagt zorg voor de gezangen tijdens de viering.

U bent van harte welkom in de Antoniuskerkzaal en vergeet niet om na afloop van de viering een Antoniusbroodje mee te nemen. Want Antoniusbroodjes zijn bestemd om ‘door te geven’ aan mensen waarvan wij vinden dat ze die nodig hebben, die best een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit in navolging van Sint-Antonius.

Na afloop van de viering kunt u napraten onder het genot van een kopje koffie of thee met een koekje.

info

Secretariaat Antoniushuis De Vinder
(0162) 470 954
info@st-antoniusoosterhout.nl
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatiekerkzaal van Antoniushuis De Vinder, Sint-Vincentiusstraat 113 A
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl