categoriefestiviteit
wanneervrijdag 13 juli 2018
beginttijd18:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelAfsluiting Studiejaar
beschrijving

Jongeren van het Bisdom Breda, van harte welkom bij de Afsluiting van het Studiejaar! Op vrijdagavond 13 juli 2018 komen we om 18.30 uur samen in de Antonius Abt kerk te Chaam (Dorpsstraat 48). We vieren daar de H. Mis uit dankbaarheid voor het afgelopen jaar, en om zegen over de komende vakantieperiode.

Aansluitend aan de heilige mis zijn we welkom in de naastgelegen tuin van kapelaan Jochem voor een maaltijd (Gilzeweg 4), waarbij er alle tijd is om met elkaar terug te kijken op het afgelopen jaar, en onze vakantieplannen met elkaar te delen. En omdat barbecueën nu eenmaal lekker én gezellig is, doen we dat in de vorm van, jawel, een heerlijk verzorgde BBQ!

Denk je nou dat een eigen culinaire bijdrage in de vorm van een bijgerecht of dessert niet kan ontbreken bij deze bbq, of mocht je het gewoon leuk vinden om zelf iets mee te nemen, is dat natuurlijk mogelijk! Laat dat dan even weten bij je aanmelding.

Aanmelden kan t/m 12 juli via het Facebook event, of een email naar jong@bisdombreda.nl (ook voor verdere vragen). De activiteit is bedoeld voor jongeren van 16-30 jaar, en is gratis. Voel je vrij om andere jongeren die je kent mee te nemen, zorg wel dat ook zij zich even aanmelden.

info

jong@bisdombreda.nl
www.bisdombreda.nl

locatieAntonius Abt kerk, Dorpsstraat 48
plaatsChaam (Noord-Brabant)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl