categoriemuziek
wanneerzaterdag 7 juli 2018
beginttijd12:30 uur
 titelJubileumconcert in de toren van de Vitus
beschrijving

Bij gelegenheid van de 125e verjaardag van de Sint Vituskerk zal er een uniek concert in de toren plaatsvinden op zaterdag 7 juli 2018. Een groep van acht instrumentalisten van het Goois Symphonie Orkest geeft een tweetal uitvoeringen:

  • 12.30 uur
  • 14.00 uur

Vanwege de bijzondere plek, de toren, kan er op die zaterdag 7 juli slechts een beperkt aantal mensen bij aanwezig zijn. Wanneer u er bij wilt zijn, meld u dan snel aan. Dit kan bij het parochiesecretariaat of bij Anja Cavalini. De toegang is € 10

Voor de jongeren zal een Escaperoom worden gerealiseerd die iets met St. Vitus te maken te heeft. Het tijdstip daarvan zal nog bekend worden gemaakt. De jongeren die belangstelling hebben, kunnen zich alvast melden bij de jongerenwerker Maurice Lagemaat, bij pastoor Dresmé of bij het parochiesecretariaat.

info

www.vitus.nl

locatieVituskerk, Emmastraat 5
plaatsHilversum (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl