categoriegebed
wanneerdinsdag 11 september 2018
beginttijd14:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelRegionale ziekenmiddag Ommel
beschrijving

Al 32 jaar lang wordt er op de 2e dinsdag van september de ‘Regionale zieken­middag Ommel’ georga­ni­seerd in de bedevaartkerk van ‘Onze Lieve Vrouw van Ommel, Troosteres in elke Nood’. Ook dit jaar wordt op dinsdag 11 september 2018 deze bijzondere middag weer gehouden voor mensen die steun zoeken bij Maria vanwege hun ziekzijn, ouderdom of anderszins.

Programma
14.00 uur - Eucharistie­viering
14.50 uur - Koffie met speculaas
15.30 uur - Plechtig Lof
16.00 uur - Einde van de middag

Ziekenkaars
Tijdens de Heilige Mis zal de Regionale Ziekenkaars worden gezegend en ontstoken. Deze kaars kan gedurende het jaar op verzoek worden ontstoken. Hiervoor kunt u contact opnemen met kapelaan van Overbeek tel. 0493-691415. Wanneer u het antwoordapparaat krijgt: spreek duidelijk in dat u de ‘ziekenkaars’ wilt laten branden en óók op welke dag.

Oproep voor vrijwilligers
Om deze middag zo goed mogelijk te kunnen organiseren, doen wij een beroep op uw mede­werking. Wilt u deze middag tijdig bekend maken zodat mensen zich op kunnen geven? Voor ons is het erg handig als u iemand als contact­persoon aanwijst die het aantal gasten door kan geven en ook of er begeleiders meekomen.

Op deze middag zijn voldoende helpers en verpleegkundigen present. Echter, extra voorzieningen, zoals kussens, een rolstoel e.d., graag zelf meebrengen.

Wij willen u verzoeken om op tijd aanwezig te zijn in de kerk, zodat wij ook daadwerkelijk om 14.00 uur kunnen beginnen met de eucharistie­viering. Dit mede om te zorgen dat iedereen om 16.00 uur weer tijdig kan worden opgehaald.

Opgave uiterlijk tot 5 september 2018.

info

Pieternel van Horssen
(06) 22 94 58 29
p.vanhorssen@outlook.com

locatieOnze Lieve Vrouw Presentatiekerk, Marialaan 16
plaatsOmmel (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl