categoriecultuur
wanneerzaterdag 8 t/m donderdag 13 september 2018
beginttijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelBloemtapijt Kruiswegpark kapel in ’t Zand
beschrijving

Elk jaar wordt in het Kruiswegpark bij de Kapel In ’t Zand in Roermond een bloemtapijt gelegd. Ook dit jaar zijn vrijwilligers bereid gevonden om van de door bloemisten en kwekerijen gratis verstrekte bloemen in een week tijd een prachtig schouwspel te creëren. Het thema van het bloemtapijt is dit jaar ‘600 jaar Kapel’. Het tapijt is dagelijks gratis te bezichtigen van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijden de weekenddagen is er bovendien een devotionaliakraam met rozenkransen, medailles en kaarsen. numentenweekend is in de devotionalia kraam naast rozenkransen en medailles ook de speciale jubileums kaars te koop. Vrijwilligers geven tekst en uitleg bij de twaalf bloembedden in het Kruiswegpark aan de Parklaan.

info

www.kapelinhetzand.nl

locatieKruiswegpark, Parklaan
plaatsRoermond (Limburg)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl